ورق عرشه فولادی گالوانیزه چه می باشد
سقف‌های عرشه فولادی گالوانیزه سقف‌هایی می‌باشند که با به کارگیری از دو عنصر ورق‌های فولادی گالوانیزه ذوزنقه‌ای صورت تحتانی و برش گیرها که در‌این مدل سقف‌ها آیتم استعمال قرار میگیرد , از دیگر سقف‌ها متفاوتی می شود و ولی با به کار گیری از آرماتوربندی و بتن ریزی بر روی این ورق فولادی , این گونه سقف اجرا می‌گردد .

از بخش‌های حیاتی سقف‌های کامپوزیت عرشه فولادی می بایست به تیرهای فرعی مایحتاج فی مابین تیرهای حساس بنا اشاره کرد .

ورق‌های فولادی گالوانیزه
ورق فولادی مهمترین مصالح به کار رفته درین دسته سقف هست که برای ایجاد کرد آن , ورق فولادی گالوانیزه با ضخامت‌های 0 . 8 تا 1 . 2میلیمتر را توسط دستگاه‌های Rol Forming , به منش نورد سرد ( Cold Forming ) به صورت موجدار صورت دهی میکنند به صورتی که در زمان ورق حاصله هر موج به صورت یک ذوزنقه چشم می گردد .

ورق های گالوانیزه درسقف عرشه فولادی , گنجایش حمل و نقل بالایی داشته و سکوی قابل قبولی جهت تردد کارگران است .

مزایای عرشه فولادی گالوانیزه
وزن کمتر این دسته سقف نسبت به بقیه سقف‌های مرسوم در اسکلت‌های فولادی ساختمان , از شاخصه‌های این جور سقف به حساب میآید .

درین گونه خط مش اجرای سقف , ورق گالوانیزه ذوزنقه‌ای صورت آجدار نیز , تحت عنوان قالب بتن ریزی کار می‌کند و همینطور با باقی‌ماندن در سقف نقش سازه‌ای ایفا میکند . کاهش توشه سقف و به تبع ان کاهش وزن بنا و حذف بلوک و قالب بندی و اتوبار آسوده باعث صرفه جویی در هزینهٔ ساختمان می شود .

ارتقاء دهانه تیرریزی تا ۴ متر سوای نیاز به شمع بندی . استعمال از گل میخ‌ها که ورق به تیر جوش می خورد ازاستانداردترین روش‌های اجرا است .

قابلیت و امکان دپو در محل‌های محدودتر نسبت به گونه های تیرچه‌ها . وجود فرورفتگی و برجستگی روی جان ورق فولادی , تنش تسلیم و مدول الستیسیته ورق را ۴۷ % نسبت به ورق صاف کاهش میدهد .

قابلیت هم زمان اجرا و بتن ریزی تعدادی سقف به حالت هم زمان و در سود صرفه جویی در حین انجام پروژه را دارا می باشد .

حذف میلگردهای کششی و تیرهای فرعی شایسته ترین و مقرون به صرفه‌ترین پهنا ورق ۱ متر بعداز فرمینگ می باشدکه وزن آن حدود ۷٫۸۰۰ کلیوگرم می باشد .

از اامات نصب سقف های متال دک می شود به موردها ذیل اشاره نمود :

صفحه عرشه فولادی گالوانیزه

گل میخ

میلگرد

بتن

روند اجرا سقف های عرشه فولادی گالوانیزه :
۱ - دپو و انتقال به طبقات :
ورق های کامپوزیت بعد از انتقال به سوله و دپو در یک فضای کوچک , به امداد نیروی انسانی و سوای نیاز به اتومبیل آلات و صرفا با امداد یک بالا بر به مرحله های متعدد طبقات انتقال میابد .

۲ - جا گذاری عرشه های فولادی :
این عرشه ها مشتمل بر گیره های نر ومادگی می باشند که براحتی بوسیله نیری انسانی نصفه حرفه ای در یکدیگر چفت می گردند و بعد از این تراز , رفت وامد در طبقات دوچندان معمولی می شود و سرعت کار به شیوه قابل مراعات ای ارتقاء مییابد .

۳ - نصب میلگرد و گل میخ :
در محلی که عرشه های فولادی برروی تیرها قرار گرفته اند , برای اتصال این دو , از گل میخ استعمال می شود و این فعالیت سبب کاهش وزن تیرهای فولادی مصرفی می شود .

۴ - بتن ریزی :

بعد از اتصال میلگردها , بتن ریزی انجام می شود , ضخامت معدود دال و یکنواختی تراز صفحه ها موجب خروج پر سرعت هوا و معمولی خیس شدن فعالیت می شود .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : فولادی ,عرشه ,گالوانیزه ,ریزی ,صورت ,کاهش ,عرشه فولادی ,فولادی گالوانیزه ,صرفه جویی ,سوای نیاز ,تیرهای فرعی ,عرشه فولادی گالوانیزه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید انکوباتور ایرانی - انکوباتور مناسب سلامتی و تندرستی Kelly کار پاره وقت کار در منزل شغل دوم در اصفهان درس تمام مقاطع .نتایج فوتبال .معرفی بازی مرجع سفر بانک اطلاعات گردشگری اعجاز نوشتن دانش آموز Allison